Potrawa Jarka Bagniuka: Łosoś
pieczony w
posypce
z pestek dyni na
pierogu z ciasta dyniowego z karpiem i borowikami, szyjkach rakowych duszonych w śmietanowo -
koperkowym sosie z glazurowanym wiśniowo - buraczanym duetem zdobyła nagrodę w "Strasznie smacznym konkursie" organizowanym przez firmę Limito. Nagrodą jest "Księga Szefów Kuchni" Roberta Sowy z dedykacją autora. Gratulujemy serdecznie!
J.Bagniuk swoim sukcesem dzieli się z nami i zdobytą nagrodę przekazuje do licytacji na rzecz podopiecznych Dziennego Ośrodka podczas naszego XVI Balu Charytatywnego, który odbędzie się 01 marca 2014 roku w Bursztyn Medical SPA & Wellness w Bobolinie.
Zwycięska potrawa |
J.Bagniuk swoim sukcesem dzieli się z nami i zdobytą nagrodę przekazuje do licytacji na rzecz podopiecznych Dziennego Ośrodka podczas naszego XVI Balu Charytatywnego, który odbędzie się 01 marca 2014 roku w Bursztyn Medical SPA & Wellness w Bobolinie.
Bardzo dziękujemy! Życzymy kolejnych kulinarnych sukcesów!